Руският президент Владимир Путин е получил сърдечен арест в частния си

...
Руският президент Владимир Путин е получил сърдечен арест в частния си
Коментари Харесай

Тревога в Кремъл - Владимир Путин получил сърдечен арест?

Руският президент Владимир Путин е получил сърдечен арест в частния си апартамент в Москва в неделя вечерта. За това се оповестява в Телеграм канал, за който се счита, че е ръководен от някогашен доближен до президента. 

Според известието охранителите в резиденцията на Владимир Путин са влезнали в жилището на съветския водач, откакто чули мощен тропот, и са разкрили 71-годишния мъж да лежи на пода до леглото, в безсъзнание.

На място неотложно са били извикани лекари, които минути по-късно са диагностицирали, че съветският президент е получил сърдечен арест. След това Путин бил изместен в особено здравно заведение, където му били оказани интензивни грижи, твърди източникът.

" Путин конвулсивно се гърчеше в спазми на пода и въртеше очи ", споделя един от охранителите, избавили живота му.

В следствие лекарите съобщили, че президентът е реанимиран след сърдечния арест. 

Според английския уебсайт " Експрес ", здравето на Путин съществено е разтревожило близкото му обграждане. И въпреки диагнозата му към момента да не е доказана от самостоятелни специалисти, сърдечният арест идва на фона на слуховете за дълго крито влошено здравословно положение.

В обществените мрежи даже се популяризират изказвания, че поради заплахата за живота му двойник е бил употребен от чиновници на Кремъл по време на неотдавнашното пътешестване до Китай по време на срещата със Си Дзинпин.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР